Skip to main content

Super Saturday

A.s. zaterdag kunnen we wel spreken van een super saturday voor Sjo Steo. Van de 6 teams spelen er maar liefst 5 thuis.

Om 9 uur zal in Stedum de JO19 aftrappen tegen HFC JO19-2. Kan de formatie van Jochem en Bram voor de 2e keer dit seizoen de 3 punten in eigen huis houden?

Om 10 uur zullen er maar liefst 3 wedstrijden van start gaan. In Ten Post zullen op veld 2 de toppers van de JO8-2 hun wedstrijd tegen Appingedam JO8-3 afwerken. Op veld 1 zullen de meiden van onder de 17 spelen tegen Helman MO17-1. De meiden beginnen, nu het seizoen naar het einde toegaat, steeds beter in vorm te komen dus er is alle vertrouwen voor een nieuwe overwinning!

In Stedum zal dan op hetzelfde tijdstip de JO8-1 hun wedstrijd afwerken tegen LEO JO8-1. I.v.m. de drukte zal de wedstrijd tegen de Leenster op het kunstgrasveld gespeeld worden.

En dan om 11 uur zal de equipe van Jordy en Owen in actie komen. De wedstrijd van de JO13-1 tegen Usquert JO13-1 zal ook in Stedum gespeeld worden onder leiding van op groot veld debuterend scheidsrechter Tim Ypey.

Het beloofd prima voetbalweer te worden dus kies uw wedstrijdjes uit en wees welkom op het sportpark in Ten Post en Stedum. Tot morgen!!

  • Hits: 488