Skip to main content

We mogen weer!

Door de versoepelingen van het kabinet mogen er vanag a.s. zaterdag weer competitie wedstrijden gespeeld worden. Voor SJO STEO zal de voorjaarscompetitie weer in alle hevigheid losbarsten! 

Helaas gaat de wedstrijd van de MO17 tegen Bedum niet door. Alle andere teams lijken wel in actie te komen. Dit zal voor ons nieuwe team: de JO8-2 hun 1e officiele wedstrijd worden. Deze zal plaatsvinden in Ten Post om 10 uur. De JO8-1 speelt hun 1e thuiswedstrijd van het voorjaar in Stedum om 11 uur. 

Voor de JO19 zal de lastige derby tegen de Fivel plaatsvinden in Zeerijp. De JO15-1 heeft zich in het najaar keurig gehandhaafd in de middenmoot van de 2e klasse. Zodoende mogen zo ook hier weer hun kunsten. Te beginnen uit Stadspark JO15-1.

De JO13-1 kreeg net de smaak te pakken voordat de winterstop aanbrak. We hopen dat ze deze lijn door kunnen trekken. Dit mogen ze a.s. zaterdag dan laten zien in de stad tegen VVK JO13-1.

We hopen een mooie voorjaarsreek te beleven met veel plezier en succes voor al onze voetballers en leiders. Gelukkig mag er ook weer publiek langs de lijn staan dus komt dat zien!!

  • Hits: 666