Skip to main content

Help, kantinevrijwilligers gezocht!

Beste ouder(s),

Lekker hè, een kop koffie op zaterdagochtend als je bij de wedstrijd van je kind komt kijken. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want de kantine waar je die kop koffie haalt, draait op vrijwilligers, veelal ouders van (jeugd)leden.

Voor seizoen 2019/2020 is er op dit moment een zeer kleine groep ouders die de kantinediensten in de ochtend moet gaan draaien. Dat betekent dat zij erg vaak ‘aan de beurt’ zijn. Het zou zelfs kunnen voorkomen dat de kantine op bepaalde tijden niet open kan omdat er geen vrijwilligers zijn. Dat zou jammer zijn.
VV Stedum is daarom dringend op zoek naar meer vrijwilligers voor in de kantine! Draag jij ook je steentje bij? We kunnen je hulp goed gebruiken.

Wat houdt het in?
We vragen een aantal zaterdagochtenden per seizoen van je tijd. Een ochtenddienst duurt meestal van 8.00 tot 13.00 uur, tenzij er minder thuiswedstrijden gespeeld worden in Stedum.

Ervaring is niet nodig want het is absoluut niet moeilijk. Gezellig is het wel, want je draait de dienst altijd samen met een andere ouder. Natuurlijk wordt je de eerste keer op weg geholpen door een vrijwilliger die al kantine-ervaring heeft.

De werkzaamheden bestaan vooral uit koffie en thee zetten en schenken en snacks verkopen, maar ook bijvoorbeeld tosti’s maken.

We werken met een rooster voor het hele seizoen. Als je op een bepaalde datum niet kunt, kun je dat vooraf aangeven. Ben je later alsnog verhinderd? Dan kun je zelf proberen met iemand anders te ruilen.

Kunnen we ook op jou rekenen?
Hoe groter de groep met vrijwilligers, hoe minder vaak je aan de beurt bent! Meld je dus snel aan als kantinevrijwilliger bij Harry Swieringa (06 13 58 22 81) of bij Hergen Balkema (06 24 76 58 02). Wil je eerst meer weten? Voor meer informatie kun je ook bij hen terecht.

  • Hits: 1926