STEO JO 13-1 Info

Selectie 2018/2019 STEO JO 13-1

Riemer Miedema Thom Vast
Ale Sandifort Casper Veen
Jorrit Lantman Levi Keijser
Roan Ubels Frank Muilwijk
Youri Doorn Vincent Perk
Ryan Afman Jop Melief
Yente Muilwijk Wouter Melief

Laat de trainer  zo spoedig mogelijk weten als je niet kunt trainen of spelen!!

Begeleiding/trainer: Hendrikus Doorn  
  vacature Stedum  

Donderdag 18.30-19.30 Lorenzo Spitsbaard sportpark Stedum
Dinsdag 19.00-20.00 Robin van Dijk en Henderikus Doorn sportpark Ten Post


 

 
 

 

 

 
  • Home
  • Teams
  • STEO JO13-1

D1 wint met 1-0 van Rood Zwart Baflo D1

D1 wint met 1-0 van Rood Zwart Baflo D1. Er waren 3 afwezig (sander, Sil en Deen). Vincent Perk en Ron Schenkel hebben meegedaan en deden het prima. Eerste helft ging gelijk op met kansjes aan beide kanten. 0-0 Rustand.  De 2e helft waren wij wat sterker maar misten de kansen. 8 minuten voor het einde schoot Stefan de winnende binnen. Daarna niet meer in de problemen gekomen.
 
 

D1 verliest van Middelstum

D1 vandaag terecht verloren van een geweldig voetballend middelstum met  9-0. Voor rust waren we wel erg slecht (weinig inzet en heel onrustig)en werden we bij vlagen weg gespeeld. Ruststand 6-0. 2e helft was de inzet in ieder geval beter maar voetballend zaten we onder ons kunnen.

D1 wint van GRC D1

 D1 wint van GRC D1 met 2-0. Allebei de doelpunten van Pelle. Spannende wedstrijd.

D1 wint van Kloosterburen D1

D1 wint met 10-1 van Kloosterburen D1. De eerste helft hadden we nog teveel balverlies en waren we te onrustig. Rustand 4-1. De 2e helft was veel beter en werd er bij vlagen goed gevoetbald. Vooral elkaar de bal gunnen voor de goal was zeer goed vandaag, veel doelpunten waren goed uitgespeeld. De doelpunten waren van Milan 4x, Leon 3x en Marc, Tim en Mathijs ieder 1x.

Voor STEO D1 is ook het beker avontuur voorbij

Afgelopen Zaterdag moesten we voor de beker tegen SJO WVC D1 (Westerwolde en Veelerveen Combinatie) en deze wedstrijd werd gespeeld in Vlagtwedde. Deze ploeg was, net als ons ook nog ongeslagen in de 3e klasse. Dit was op voorhand dus een wedstrijd voor beide ploegen om naar uit te kijken. Om 09:30 uur vertrokken we met 6 auto’s richting Vlagtwedde. Eenmaal aangekomen (rond 10:30 uur) bleek dat de wedstrijd niet eerder kon beginnen dan 12:00 uur!! Door een misverstand waren er nog wedstrijden bezig die tot 12:00 uur duurde, dus waren wij anderhalf uur te vroeg. De jongens gingen maar met een balletje pielen en de meegekomen ouders zorgden ervoor dat de spelers die geen extra broodje meehadden toch met een gevulde maag aan de wedstrijd konden beginnen. Zij werden door de ouders (allen heel erg bedankt hiervoor) getrakteerd op een tosti of een belegd broodje.

Om 12:04 op mijn klok kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen. De eerste 5 min. was voor STEO en we zetten onze tegenstander vast op eigen helft, helaas leidde dit niet tot grote kansen. Daarna kwamen we goed weg want de eerste bal die diep werd gegeven was direct gevaarlijk. Zij hadden voorin een erg snelle speler staan die alleen op Jarvid af kon. Gelukkig voor ons wist hij geen raad met deze kans want hij schoot de bal naast. Niet veel later kregen zij ook hun 2e kans en deze zelfde speler liep wederom alleen op de goal af maar dit keer kon Jarvid (die overigens een hele goede wedstrijd keepte) redding brengen. Zij kregen zo nu en dan toch wat kansjes en leken iets sterker te worden. Maar STEO rechtte de rug en kreeg ook wat mogelijkheden. Het gevaar kwam dan vooral uit een corner. De eerste corner kon nog weggewerkt worden maar bij de 2e corner in de 24e minuut was het raak. Een goede corner van Marc werd uitstekend binnen getikt door Stefan 0-1. Met deze stand gingen we dan ook rusten. In de rust hebben we geprobeerd om de jongens scherp te houden en geloof te hebben in eigen kunnen. Immers geen tegendoelpunt en je gaat hier als winnaar weg.

Maar helaas ging het na 2 minuten in de 2e helft al mis. Op het middenveld werd geen druk gezet waardoor hun middenvelder een pass kon geven op hun links buiten. Deze vond bij de 2e paal helemaal vrijstaand een medespeler en die kon simpel Jarvid passeren 1-1. Het spel golfde op en neer en de spanning steeg met de minuut. Hun snelle speler voorin kreeg nog een enorme kans doordat hij wederom alleen op Jarvid af ging maar hij schoot gelukkig naast. In de 42e minuut ging het dan toch mis. Wederom werd er geen druk gezet op hun middenvelder en deze besloot om van afstand uit te halen en Jarvid kon deze knal niet de baas en in de rebound scoorde hun spits 2-1. Maar STEO gaf niet op en kwamen 5 minuten later alweer langszij. Pelle die ook een enorme ruimte had op het middenveld gaf een geweldige pass over de verdediging heen en Milan was net iets sneller dan zijn directe tegenstander en schoot de bal beheerst langs de keeper 2-2. De spanning steeg en het spel golfde nog steeds op en neer. Helaas leidde een foutje de 3-2 in en kon hun spits alleen op Jarvid af en hij plaatste de bal nu keurig in het hoekje 3-2. Wij probeerden nog van alles maar helaas leidde dit niet tot grote kansen. De 4-2 vlak voor tijd was zeer zuur voor Jarvid. Zijn uittrap belandde in de voeten van hun middenvelder en deze schoot de bal van buiten de 16 meter snoei hard binnen. Kort hierna floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde.

Uiteindelijk kunnen we terugkijken op en zeer sportieve en vooral spannende wedstrijd waarbij kleine foutjes het verschil maakte. Toch hebben de jongens een tomeloze inzet getoond en konden we met een goed gevoel terug richting ten Post en Stedum.

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.