STEO JO 17-1 Info

Selectie 2018/2019 STEO JO 17-1

Milan de Vries Stefan Langenbach
Marc Huisman Ramon de Jong
Pelle Brandsma Jop Koenes
Wouter Arends Erik Sevenhuysen
Bram Smit Ian Kock
Jeroen Bodde Lars Hofman
Jurgen Hut Robin van Dijk
Sybren Poede  

Laat de trainer  zo spoedig mogelijk weten als je niet kunt trainen of spelen!!

Leiders: Jan Spijk 0641413875
  Jasper Tillema 0683142578

Trainingen :

Dinsdag 20.00-21.30 Trainen met senioren mee Sportpark Stedum
Donderdag 19.00-20.00 Jasper Tillema / Jan Spijk en Wim Nube (hoofdtrainer vv Stedum - invulling in nader overleg) Sportpark Stedum

  • Home
  • Teams
  • STEO JO17-1
  • Verslag zaterdag 25 oktober 2014. STEO B1- Siddeburen B2 (3-2)

B1 verliest nipt van Engelbert B1

B elftal  nipt verloren  met 1-0 van Engelbert .
Ondanks geweldige  steun  en inzet van een aantal c ers (Lars, Robin en Marijn ) was er een gelijk spelletje mogelijk geweest. Ook waren Nathan  en Roland  voor het eerst weer terug na zware blessures.

B1 wint van Winsum B3

B1 wint  met 2-1 van Winsum B3.
Doelpunt van Lars  en eigen  doelpunt .
Matige  wedstrijd   in vergelijking met week  eerder !

STEO B1 - Holwierde/Godlinze B1 1-3

Voordat de wedstrijd begon, ontving Hilda, de moeder van Vincent, uit handen van onze aanvoerder Jurrie een bos bloemen en een waardebon, omdat ze het hele seizoen de voetbalkleding van de B- ers heeft gewassen en heeft bijgehouden. Ook vanaf deze plek: Bedankt Hilda !

Lees meer

Gorecht B4 - STEO B1 3-1

Op het prachtige complex van vv Gorecht en vv Haren, waar ook FC Groningen zich de laatste jaren voorbereid op het nieuwe seizoen, moesten we om 9.00 uur aftrappen tegen Gorecht B4. De prima leidende scheidsrechter controleerde voorafgaande aan de wedstrijd de spelerspassen op het veld, zoals dat in de A- categorie al standaard is tegenwoordig. Remko was op Ameland, maar Marije was er wel bij, zodat we met 11 B- ers en Jordi als wissel aan de wedstrijd begonnen.
 
De vorige wedstrijd was in een 2-1 overwinning voor STEO geëindigd, dankzij doelpunten van Jordy Veen en Pieter. Lycurgus B4 was inmiddels al kampioen in onze poule, want met 14 punten onbereikbaar voor de rest.
 
 Het begin was wat rommelig, ook omdat we op het snelle kunstgras moeite hadden de bal goed te controleren. Gorecht kreeg echter al snel een veldoverwicht en wist in de 16e minuut ook te scoren (1-0). Een paar minuten later sneed Gorecht opnieuw goed ons strafschopgebied binnen, waarop ( Gijs of Sil volgens mij) de tegenstander onreglementair stopte, waarop een strafschop volgde. Vincent keerde de strafschop geweldig, maar in de rebound schoot de speler van Gorecht alsnog binnen (2-0). De spelers van STEO stonden op de rand van de 16 te kijken naar dit tafereel, alsof ze zelf niets met de wedstrijd te maken hadden ( je zou als keeper toch helemaal gek worden van zulke medespelers). En dat was kenmerkend voor STEO deze wedstrijd. Iedereen deed wel goed mee, maar niemand zat met z'n hoofd echt in de wedstrijd. Alles moest net een tikkeltje sneller en feller, maar dat gebeurde niet. Gelukkig voor ons kregen we na het inbrengen van Jordi Doornbos wat meer kansen. En in de 38e minuut vloog een hoge bal van Wesley zowaar in het doel van Gorecht (2-1). Even later wisten Jordi en Pieter bijna de gelijkmaker te scoren, maar de keeper van Gorecht redde tot twee keer toe knap. Het was Gorecht, dat pal voor rust nog wist te scoren, doordat hun rechtsbuiten goed naar binnen sneed en omdat wij de bal niet goed wegkregen, vloog deze uiteindelijk in ons doel (3-1).
 
In de rust gaf ik aan, dat voetbal in je hoofd begint door te weten wat je wilt doen met de bal. En dat ontbrak bij ons. Als we de bal krijgen, willen we eerst nog rustig rondkijken en dan bedenken wat we zouden kunnen doen. En daar is geen gelegenheid voor vandaag. Feller en sneller, dat was de boodschap voor de tweede helft.
 
Ook de tweede helft had Gorecht het beste van het spel. Vooral hun rechtsbuiten, die veelvuldig van positie wisselde met hun speler op 10, speelde heel sterk. Toch wisten wij met een aantal counters nog gevaarlijk voor hun goal te komen en Nathan wist in de 62e minuut, na goed doorzetten, bijna nog de aansluitingstreffer te maken, maar ook deze bal wist de keeper naast te werken. Zo bleef het bij 3-1.
 
Goed dat we de tweede helft in ieder geval bleven knokken als team. Maar over de hele wedstrijd gezien was Gorecht de terechte winnaar. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen Holwierde/Godlinze. Hopelijk dat de B- ers dan nog een keer vlammen.
 
Jan Davids
 
 
 

Uit de ziekenboeg!

Morgen, maandag 20 april, ondergaat Tim de Jonge, leider van de B- junioren en speler van Stedum 1, een kruisbandoperatie. De spelers en overige begeleiders van de B-ers wensen Tim een succesvolle operatie en een voorspoedig herstel toe.

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.