Samenvatting wedstrijden 14 april

JO13 heeft het zwaar dit voorjaar. De heren verloren van een te sterk Corenos met 19-1. “Maar, toch nog 1 doelpunt gemaakt”, aldus positieve leider/trainer Henderikus.

JO11-1 had een zaterdag vrij. JO11-2 won met goed voetbal in Zandweer tegen KRC/ZEC met 1-15. Ook bij MO11 in Stedum ging het mooi. De meiden speelden tegen GOMOS (Norg) en stonden voor rust voor met 2-0. Na de rust maakte Maartje al snel de 3-0 en Lotte vervolgens 4-0. Daarna werd het nog best even spannend en leken de dames de winst nog bijna weg te geven. Het werd 4-3.

JO9-1 moest voor ze konden starten eerst op zoek naar een spelbegeleider. Gelukkig werd dit op de valreep nog opgelost. Helaas werd de wedstrijd in Ten Post verloren met 13-2, maar de lol was er niet minder om. JO9-2 wist wel te winnen, met 8-3 van ’t Hogeland. Dit ging nog niet helemaal vanzelf. Klaas Willem: “de eerste helft leek het meer op een praatclubje.” Fijn dat de coach wel scherp was. De tweede helft was een stuk beter en er werd op cruciale momenten gescoord. De doelpunten kwamen van Lennard (3x), Jelmer (2x), Ismael, Wout en Line.

JO17 wint een zwaar bevochten wedstrijd met 1-3 tegen GRC (Groningen), best een prestatie, want de gehele wedstrijd werd met 10 man gespeeld. MO17 speelde vandaag niet.
JO15 speelde tegen VVSV, een gelijkopgaande wedstrijd. De 3 punten waren voor Ulrum. VVSV won de wedstrijd met 3-1. MO15 verloor thuis van VVS Oostwold met 2-6

 

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.