Mooie voetbalochtend, wisselend resultaat

Afgelopen zaterdagochtend kwamen alle teams van sjo steo weer in actie. Beide JO9 teams hadden het zwaar. JO9-1 verloor met 15-0 van Poolster. Maar snel vergeten, met frisse moed door naar de volgende wedstrijd. JO9-2 verloor met 8-4 van de Heracliden. “had niet gehoeven”, volgens leider/trainer Klaas Willem. Jelmer en Lennard wisten beiden wel 2x te scoren. ”Niet alle spelers gingen er voor de volle 100% voor vandaag”.  

JO11-1 wist met goed spel met 11-0 te winnen van VVSV (Ulrum). Mooi resultaat! “Maar ook nog wel kansen gemist”, aldus trainer/leider Henderikus. JO11-2 speelden een loeispannende wedstrijd in Loppersum. De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en bleven strijden tot het einde. Dit bleek ook uit de eindstand: 2-2 met doelpunten van Devin en Floris. De meiden van MO11 waren ook lekker op dreef. Zij wonnen in Hoogezand met 3-2 van HS88. Charella (1x) en Esmee (2x) maakten de doelpunten.

Ook een pittige pot voor JO13. Zij verloren uit met 16-1 van een voor hen veel te sterk HFC (Hoogkerk). MO15 speelde thuis in Ten Post tegen Lycurgus. Het werd 2-4. JO15 speelde thuis tegen Noordwolde. Hoewel niet de hele wedstrijd goed gespeeld werd, kwam het op 1-1. Marc scoorde voor steo. JO17 verloor met 4-1 van Amicitia. Leider Marco: “geen schande, gezien het verschil in niveau.”

Zaterdag a.s. spelen niet alle jeugdteams. Dan is er een inhaalprogramma.

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.