De KNVB wedstrijdzaken app

Vanaf het nieuwe seizoen start de KNVB en dus wij ook met de nieuwe app wedstrijdzaken van de KNVB. Hierin worden voortaan de wedstrijdformulieren gemaakt. Alle leden kunnen deze app ook gebruiken om de uitslagen standen en programma van zijn/haar team te bekijken.

De KNVB heeft een informatie pagina over de app, die kun je vinden door op deze link te klikken.

Lijkt het je leuk om van deze app gebruik te maken, kun je hem voor Android en Apple downloaden en installeren op je eigen mobiel/tablet.
Voor gebruik moet je je registreren via de app. De voorwaarde is dan wel dat je emailadres bekend is bij de club en de KNVB via Sportlink, het programma dat zorgt voor de communicatie tussen de KNVB en de clubs. Veel emailadressen van de STEO jeugd zijn bekend en staan in Sportlink, dus meestal zal dit goed gaan.


KUN JE NIET REGISTREREN VIA DE APP?
Dit komt dan bijna altijd omdat je de registratie doet met een onbekend email adres. Wil je dan toch gebruik maken van de APP geef dan je actuele email adres en je naam via de mail door aan je eigen wedstrijdsecretariaat:

Jeugdleden svTEO : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdleden vvStedum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra je email adres aangepast is in Sportlink moet je je kunnen registreren, dit kan even duren.

 

 

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.