Slotdag 10 juni

Op zaterdag 10 juni eindigt het voetbalseizoen 2016/2017 met de Slotdag in Stedum. Voor alle SJO STEO-jeugd is er een ochtendprogramma (mét huldiging van de kampioenen). Vriendjes/vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Er is een kind/oudertoernooi, een spelletjesprogramma en penalytschieten met een bokaal per leeftijdscategorie. Het programma start om 9.15 uur (9.00 uur verzamelen). Eindtijd is rond 11.30 uur (incl. pauze halverwege). Tussendoor en na afloop van het programma kan de jongste jeugd zich uitleven op de aanwezige springkussens. Tussen de middag is er een broodje worst voor alle deelnemende jeugdspelers. Het tijdschema voor het kind/oudertoernooi volgt deze week.

In de middag is er traditiegetrouw een 7 tegen 7 voetbaltoernooi en 'Schijt-je-rijk'. De slotdag wordt afgesloten met een bbq.

 

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.