Zaalvoetbal MO17

ozio_gallery_jgallery

Stormachtige, maar mooie voetbalochtend

Ondanks wind en regen was gisteren een mooie en succesvolle voetbaldag voor de jeugdteams van SJO STEO. JO9-1 won, dankzij goed samenspel, in Loppersum met 7-2. JO11-1 won thuis in Ten Post met 6-1 van Poolster. Goed gespeeld, maar toch ook veel kansen gemist. De meiden van MO11 kwamen in Bedum met 3-1 achterstand na rust goed terug en wisten er 3-3 uit te slepen. Ook winst voor JO13. De jongens wonnen thuis zeer overtuigend van Noordpool met 15-0. Bij JO15 ging het wat moeizamer in Appingedam tegen DVC. Toch namen ze de punten mee naar Stedum, het werd 2-5. MO15 won in Stedum van Siddeburen met 6-0.

JO17 speelde een geweldige wedstrijd in Zeerijp en won, zeer verdiend, met 1-4 van de Fivel. De tegengoal was een eigen doelpunt. Topprestatie van het hele team!
Hoewel drie zwarte pieten nog even voor onrust zorgden door tijdens de wedstrijd van MO17 het veld op te rennen om pepernoten uit te delen, lieten de meiden zich niet van de wijs brengen. Met prima inzet wonnen ze van Noordpool met 3-0.

JO9-2 en JO11-2 halen de voor afgelopen zaterdag geplande wedstrijden later in. Zij hadden andere belangrijke zaken te doen: Sinterklaas meerde aan in Stedum. Daar moet je natuurlijk ook bij zijn. ;-)

Teamfoto's

We zijn al weer een aantal weken aan het voetballen, echter ontbreken op de website nog steed de teamfoto's van dit jaar. Daarom een vraag aan alle leiders: Willen jullie een teamfoto (laten) maken? Iedereen heeft tegenwoordig een redelijk goede camera op zijn telefoon, moet te regelen zijn!

Graag opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met vermelding van het team......

Alvast bedankt!

We gaan weer los!

Na een lange zomerstop gaan we eindelijk weer los met de wedstrijden. A.s. zaterdag 2 september zullen de meeste teams weer de wei in gaan voor KNVB beker. Kijk voor het programma voor a.s. zaterdag bij programma en uitslagen.