Stormachtige, maar mooie voetbalochtend

Ondanks wind en regen was gisteren een mooie en succesvolle voetbaldag voor de jeugdteams van SJO STEO. JO9-1 won, dankzij goed samenspel, in Loppersum met 7-2. JO11-1 won thuis in Ten Post met 6-1 van Poolster. Goed gespeeld, maar toch ook veel kansen gemist. De meiden van MO11 kwamen in Bedum met 3-1 achterstand na rust goed terug en wisten er 3-3 uit te slepen. Ook winst voor JO13. De jongens wonnen thuis zeer overtuigend van Noordpool met 15-0. Bij JO15 ging het wat moeizamer in Appingedam tegen DVC. Toch namen ze de punten mee naar Stedum, het werd 2-5. MO15 won in Stedum van Siddeburen met 6-0.

JO17 speelde een geweldige wedstrijd in Zeerijp en won, zeer verdiend, met 1-4 van de Fivel. De tegengoal was een eigen doelpunt. Topprestatie van het hele team!
Hoewel drie zwarte pieten nog even voor onrust zorgden door tijdens de wedstrijd van MO17 het veld op te rennen om pepernoten uit te delen, lieten de meiden zich niet van de wijs brengen. Met prima inzet wonnen ze van Noordpool met 3-0.

JO9-2 en JO11-2 halen de voor afgelopen zaterdag geplande wedstrijden later in. Zij hadden andere belangrijke zaken te doen: Sinterklaas meerde aan in Stedum. Daar moet je natuurlijk ook bij zijn. ;-)

Teamfoto's

We zijn al weer een aantal weken aan het voetballen, echter ontbreken op de website nog steed de teamfoto's van dit jaar. Daarom een vraag aan alle leiders: Willen jullie een teamfoto (laten) maken? Iedereen heeft tegenwoordig een redelijk goede camera op zijn telefoon, moet te regelen zijn!

Graag opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met vermelding van het team......

Alvast bedankt!

We gaan weer los!

Na een lange zomerstop gaan we eindelijk weer los met de wedstrijden. A.s. zaterdag 2 september zullen de meeste teams weer de wei in gaan voor KNVB beker. Kijk voor het programma voor a.s. zaterdag bij programma en uitslagen.

De KNVB wedstrijdzaken app

Vanaf het nieuwe seizoen start de KNVB en dus wij ook met de nieuwe app wedstrijdzaken van de KNVB. Hierin worden voortaan de wedstrijdformulieren gemaakt. Alle leden kunnen deze app ook gebruiken om de uitslagen standen en programma van zijn/haar team te bekijken.

De KNVB heeft een informatie pagina over de app, die kun je vinden door op deze link te klikken.

Lijkt het je leuk om van deze app gebruik te maken, kun je hem voor Android en Apple downloaden en installeren op je eigen mobiel/tablet.
Voor gebruik moet je je registreren via de app. De voorwaarde is dan wel dat je emailadres bekend is bij de club en de KNVB via Sportlink, het programma dat zorgt voor de communicatie tussen de KNVB en de clubs. Veel emailadressen van de STEO jeugd zijn bekend en staan in Sportlink, dus meestal zal dit goed gaan.


KUN JE NIET REGISTREREN VIA DE APP?
Dit komt dan bijna altijd omdat je de registratie doet met een onbekend email adres. Wil je dan toch gebruik maken van de APP geef dan je actuele email adres en je naam via de mail door aan je eigen wedstrijdsecretariaat:

Jeugdleden svTEO : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdleden vvStedum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra je email adres aangepast is in Sportlink moet je je kunnen registreren, dit kan even duren.