We gaan weer los!

Na een lange zomerstop gaan we eindelijk weer los met de wedstrijden. A.s. zaterdag 2 september zullen de meeste teams weer de wei in gaan voor KNVB beker. Kijk voor het programma voor a.s. zaterdag bij programma en uitslagen.

De KNVB wedstrijdzaken app

Vanaf het nieuwe seizoen start de KNVB en dus wij ook met de nieuwe app wedstrijdzaken van de KNVB. Hierin worden voortaan de wedstrijdformulieren gemaakt. Alle leden kunnen deze app ook gebruiken om de uitslagen standen en programma van zijn/haar team te bekijken.

De KNVB heeft een informatie pagina over de app, die kun je vinden door op deze link te klikken.

Lijkt het je leuk om van deze app gebruik te maken, kun je hem voor Android en Apple downloaden en installeren op je eigen mobiel/tablet.
Voor gebruik moet je je registreren via de app. De voorwaarde is dan wel dat je emailadres bekend is bij de club en de KNVB via Sportlink, het programma dat zorgt voor de communicatie tussen de KNVB en de clubs. Veel emailadressen van de STEO jeugd zijn bekend en staan in Sportlink, dus meestal zal dit goed gaan.


KUN JE NIET REGISTREREN VIA DE APP?
Dit komt dan bijna altijd omdat je de registratie doet met een onbekend email adres. Wil je dan toch gebruik maken van de APP geef dan je actuele email adres en je naam via de mail door aan je eigen wedstrijdsecretariaat:

Jeugdleden svTEO : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdleden vvStedum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra je email adres aangepast is in Sportlink moet je je kunnen registreren, dit kan even duren.

 

 

Definitieve selecties seizoen 2017/2018

Onderstaand de definitieve selecties voor het komend seizoen 2017 / 2018. Er is ook extra  info toegevoegd per team (o.a. begeleiding en - beoogde - trainingsdagen/tijden). Voor de vakantie wordt iedere teampagina aangepast daar kun  je uiteindelijk alle actuele  info vinden.

De JO-9 gaan met ingang van het volgende seizoen 6 tegen 6 spelen op een kwart van het veld met spelleider. (verdere info volgt voor de betrokken begeleiding).

Voor de MO-17 geldt nog dat er een 6 tal spelers zullen zijn welke met de nieuwe dispensatie regeling van de KNVB zullen moeten gaan rouleren.

Opmerking: de vacatures in het rood aangegeven moeten nog ingevuld worden. We zijn druk zoekende, maar mocht je 'iets' kunnen betekenen of mensen weten die wellicht iets kunnen betekenen dan horen we dit graag zsm!

De bekerwedstrijden beginnen op zaterdag 2 september

De competitie begint op zaterdag 23 september


JO-17  (16 spelers)

Roland Merema,  Jordy Veen, Stan Cornelissen, Tim Ypey,  Marijn Krottje, Sybren Poede, Robin van Dijk, Jurgen Hut, Daniel Valkema, Lars Hofman,  Jeroen Bodde, Bram Smit,  Ian Kock, Erik Sevenhuijsen, Wouter Arends,  Jop Koenes en Martijn van der Laan.

Er kunnen nog drie spelers van JO-17 bij nood meedoen met de JO-15.

Begeleiding = Marco van Dijk en Jasper Tillema (Martin Ypey als vervanger)

Trainen Stedum (di: 19:00-20:00) = Jasper Tillema en Wim Nube (hoofdtrainer vv Stedum - invulling in nader overleg)

Training Ten Post (do: 19:00-20:00) = Marco van Dijk en Johan Ritsema (hoofdtrainer SV TEO - invulling in nader overleg)


JO-15 (15 spelers)

Arnout Niehof, Ramon de Jong, Leon Smit, Sil Spits, Mathijs Kruidhof, Marc Huisman, Deen Smits, Stefan Langenbach, Milan de Vries, Tomas Reker, Jarvid Timmer, Sander Hofman, Rik Arends, Ron Schinkel,  en Tim Kooistra .

Begeleiding = Jan Spijk en Matthijs Colstee + vacature Ten Post.

Trainingen Stedum  (di: 18-19/do 18.45-19.45) = Jan Spijk + Matthijs Colstee (alleen donderdag)


JO-13 (13 spelers = 11-tal)

Daniel Woltman, Lucas Jut,  Ivar van der Velde, Yente Muilwijk, Pim Bult, Chiel Offringa, Job Melief, Ryan Afman, Vincent Perk, Youri Doorn, Frank Muilwijk, Roan Ubels en  Daniel Veldman.

Begeleiding = Henderikus Doorn + vacature Stedum

Training Stedum (do: 18.30-19.30) =  Jochem Wierenga  + vacature

Training Ten Post (di: 19-20) = Jordi Doornbos + vacature


JO-11-1  ( 10  spelers Gecombineerd team 4 spelers Ten Post en 5 spelers uit Stedum)

Ten Post = Jesse Westra, Tieshan Kosmeier, Noud Kooistra en Wesley Doorn.

Stedum = Levi Keijser, Casper Veen, Jorrit Lantman, Tom Vast, Riemer Miedema, Ale Sandifort.

Begeleiding = vacature Stedum + vacature Ten Post

Trainingen  Stedum  (ma: 18.00-19.00/wo: 18.00-19.00) =  Ma: Andries de Vries, Henderikus Doorn

                                                                                Wo: Andries de Vries, Klaas Willem Tilma  

1 of 2 spelers zullen rouleren met JO-11-2 als daar tekort ontstaat.


JO-11-2   (8 spelers = team Stedum)

Mike Hogerman, Floris Bijen, Devin de Vries, Arjan Schinkel, Jorn Dijkema, Sasha Keijser, Ilja Keijser en Noah Vischjager.

Begeleiding = Owen Keijser

Trainingen  Stedum  (ma: 18.00-19.00/wo: 18.00-19.00) =  Ma: Andries de Vries, Henderikus Doorn

                                                                                Wo: Andries de Vries, Klaas Willem Tilma  


JO-9-1G (8 spelers = team Ten Post) spelen 6 tegen 6

Kevin Muilwijk, Swen Kosmeijer, Mees de Jong, Maxim Jut, Noah Hake, Jonah Welbergen, Jasmijn Westra en  Sil van Warners.  

Begeleiding = Warner Hake

Training (di: 18:00-19:00) = vacature


JO-9-2G  (9 spelers = team Stedum)

Febe van Wingerden, Lennart Lantman, Ismaël Pluijter, Wout Offringa , Line Tilma,  Yaéla van der Kamp, Jelmer Vast, Steijn ten Have en Stein Hut

Begeleiding =  Klaas Willem Tilma

Training (wo: 17:00-18:00) = Klaas Willem Tilma + Lars Hofman


MEIDENVOETBAL SJO STEO

MO-17  (14 speelsters)

Joyce Hofstra, Marlien Koenes, Else Mariet van Zanten, Denise Mensinga, Maaike Koorn, Leonie Kruidhof, Jossian Dijksterhuis,  Felicia de Vries, Aniek Roorda,  Lisanne Slager,  Melissa Mensinga, Ilse Melief,  Catharina Veldman en Nina Ypey.

Begeleiding =  Andries de Vries en (invaller) Bert Merema

Training Stedum (ma: 19.00 - 20.00) = Andries de Vries

Training Ten Post (do:19:00-20:00) = Bert Merema


MO-15 (13 speelsters = 11-tal)

Danielle Tillema, Jasmine Niewold, Eva Smit, Lara van Warners, Wieke Koenes, Hester Veninga, Carlijn Slager, Iris Werkman, Emma Veen,  Jasmijn Rijsdijk, Eline Kruidhof, Danielle Zwolsman en Elcke Jut

Begeleiding = Stedum Pieter Berend Slager   + vacature Ten Post.

Training Stedum (ma: 19:00-20:00) = Pieter Berend Slager   

Training Ten Post (wo: 19:00-20:00) = Jan Jut


MO-11 (10 speelsters)

Marieke Bruulsema, Esmee Huisman, Floortje Bult, Mirre van Warners, Maartje Bijen, Lotte Niewold, Sarah Veldman, Jildau Reinders, Vera Sandifort en Nora Kerver.

Begeleiding = Corena Draaisma + vacature Stedum

Training Stedum (di: 18.45-19.45) = + vacature Stedum

Training Ten Post (do: 18:00-19:00) = Corena Draaisma

 

Bij vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Henderikus of Nicole.

Slotdag 10 juni

Op zaterdag 10 juni eindigt het voetbalseizoen 2016/2017 met de Slotdag in Stedum. Voor alle SJO STEO-jeugd is er een ochtendprogramma (mét huldiging van de kampioenen). Vriendjes/vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Er is een kind/oudertoernooi, een spelletjesprogramma en penalytschieten met een bokaal per leeftijdscategorie. Het programma start om 9.15 uur (9.00 uur verzamelen). Eindtijd is rond 11.30 uur (incl. pauze halverwege). Tussendoor en na afloop van het programma kan de jongste jeugd zich uitleven op de aanwezige springkussens. Tussen de middag is er een broodje worst voor alle deelnemende jeugdspelers. Het tijdschema voor het kind/oudertoernooi volgt deze week.

In de middag is er traditiegetrouw een 7 tegen 7 voetbaltoernooi en 'Schijt-je-rijk'. De slotdag wordt afgesloten met een bbq.